Imprimir    Enviar    Bookmark

 

Contactar       Sitemap       Login       Castellano

                  

 

Si tens un fill/a amb més de 4 mesos, no ho dubtis,  contacta amb nosaltres i t’explicarem tots els innovadors serveis que posem a la teva disposició.


 

 

A Quatre Grapes
Ctra. de les costes , 11
08870 Sitges
Barcelona

Telf. : 938 940 133
WhatsApp: 638 062 725
España
Mail : administracio@aquatregrapes.com

Filosofía
La Direcció del Centre i tot el seu personal, tenen com a objectiu garantir que durant l’estada dels nens al centre estiguin a gust i els pares tranquils deixant-los sota la nostra responsabilitat.

Volem que aprenguin amb el joc, que mica en mica esdevinguin autònoms ,que agafin certs hàbits com rentar-se les mans abans de dinar, rentar-se les dents, esperar el seu torn, saber compartir, etc.

Tot això que als adults ens sembla fàcil, però que per a ells és nou, té un temps d’aprenentatge. Intentarem que en aquests primers anys de la seva vida  el  seu  primer contacte amb l’escola i les normes sigui el més divertit possible; que la separació dels papes no sigui trista, volem fer-li fàcil l’aprenentatge de certs hàbits, que tot sigui un joc, volem que siguin feliços, que quan ja no estiguin al nostre centre recordin  la “Guarde”.   

El nostre objectiu principal és que els nens entrin a la nostra guarderia amb un somriure als llavis, amb alegria i ganes; i que els costi marxar per què s’ho estan passant pipa. Volem ser part important de la seva infantesa.

Per la Direcció de “A Quatre grapes” el més important són els seus infants. Així, tot el seu personal ha de treballar d’acord amb aquest objectiu: la felicitat dels nens, el seu benestar i el seu aprenentatge a través del joc.

Ajuda’ns a millorar, envia’ns els teus comentaris - A Quatre Grapes .com -
 Copyright 2006 . Tots els drets reservats.