Imprimir    Enviar    Bookmark

 

Contactar       Sitemap       Login       Castellano

               

   

Si tens un fill/a amb més de 4 mesos, no ho dubtis,  contacta amb nosaltres i t'explicarem tots els innovadors serveis que posem a la teva disposició.


 

 

A Quatre Grapes
Ctra. de les costes , 11
08870 Sitges
Barcelona

Telf. : 938 940 133
Fax   : 938 947 303
España
Mail : administracio@aquatregrapes.com

A propòsit de A Quatre Grapes
Som una guarderia de recent creació ubicada a Sitges -Garraf- creada per cobrir les necessitats de guarda i custòdia d'infants amb un servei d'alt nivell i unes prestacions excel·lents; tret que ens caracteritza i diferencia al sector. 

Des de la seva constitució, s'ha definit una forma d'actuar, uns valors i una filosofia a seguir. Un cop realitzats els rigorosos processos d'obertura, posem a la vostra disposició tots els nostres serveis i sobretot, la nostra il·lusió per tal que els vostres fills s'eduquin en un ambient acollidor, rigorós però alhora divertit.


Recepció de la guarderia.

La nostra forma d'actuar privilegia la felicitat de l'infant .

A Quatre Grapes, creiem en les coses ben fetes, en el tracte i temps adequat que cada cosa necessita; el final és l'important.

Si busques una guarderia nova, amb un pati lluminós per que els teus fills puguin jugar y gaudir a l'aire lliure, amb una gran pissarra per pintar tant com vulguin, amb garanties d'un servei personal i de confiança, amb material totalment nou i actual, amb serveis per pares on aquests seran partícips de les aventures diàries dels seus menuts, etc. ..... ja l'has trobat, i es diu : A Quatre Grapes,  ! Benvinguts ¡.

Ajuda'ns a millorar, envia'ns els teus comentaris - A Quatre Grapes .com -
 Copyright 2006 . Tots els drets reservats.