Imprimir    Enviar    Bookmark

 

Contactar       Sitemap       Login       Castellano

 
Notícies : Carta de Presentació

Sitges, 19 de Septembre de 2006.
www.aquatregrapes.com

 

Estimats Senyors,

M’adreço a vostès para informar-los que a partir de la data de la capçalera, la guarderia A Quatre Grapes ubicada en Sitges -Garraf- ha començat a oferir els seu serveis als seus clients.

Des de aquesta primera nota, els convidem a contactar amb nosaltres per a conèixer-nos  i donar-nos l’oportunitat d’explicar-los tots els serveis innovadors que posem a la seva disposició. Estem segurs que li sorprendran i agradaran.

Poden trobar altres entitats amb més experiència que nosaltres, però en allò que segur ningú ens pot guanyar és en ganes i il·lusió per fer bé les coses. Comptem amb totes les capacitats i aptituds necessàries per aconseguir-ho.

Els oferirem un servei personalitzat, i farem que aquesta fase tan important en l’educació dels seus fills, sigui quelcom més que un període de transició.

Ha de ser una època inoblidable i fantàstica on els infants, a més de les activitats pedagògiques i educatives, han de gaudir. Senzillament, farem tot el que estigui al nostre abast per donar-los el millor, per tal que siguin nens realment feliços.
 

Ara que comencem, no voldria desaprofitar el moment, per donar les gràcies a tota la meva família i  amics que ens han recolzat i ajudat per tal que aquest 'El Meu Somni' hagi esdevingut realitat. Moltes gràcies a tots.

Els emplaço a que ens visitin i contactin amb nosaltres per informar-los de tot el que necessitin conèixer al voltant del nostre servei i activitats.

Aprofito l’ocasió, per transmetre una cordial salutació. 

Atentament ,

Pilar Gracia.

 

Si tens un fill/a amb més de 4 mesos, no ho dubtis,  contacta amb nosaltres i t’explicarem tots els innovadors serveis que posem a la teva disposició.

 


 

 

A Quatre Grapes
Ctra. de les costes , 11
08870 Sitges
Barcelona

Telf. : 938 940 133
WhatsApp: 638 062 725
España
Mail : administracio@aquatregrapes.com