Imprimir    Enviar    Bookmark

 

Contactar       Sitemap       Login       Castellano

           

     

 

Si tens un fill/a amb més de 4 mesos, no ho dubtis,  contacta amb nosaltres i t’explicarem tots els innovadors serveis que posem a la teva disposició.


 

 

A Quatre Grapes
Ctra. de les costes , 11
08870 Sitges
Barcelona

Telf. : 938 940 133
WhatsApp: 638 062 725
España
Mail : administracio@aquatregrapes.com

Aula Xumets

Des dels 4 mesos, en aquesta aula treballarem:

La identitat i autonomia personal, mitjà físic i social, la comunicació i la representació, per exemple: reconèixer-se en un mirall, reconèixer la seva tutora, als companys, a través de fotos reconèixer la família.  Alhora els ajudarem a estimular els sentits: la oïda amb música i sorolls, la vista amb els colors, l’olfacte amb olors.

Els ajudarem a que de mica en mica siguin una més independents, com per exemple seure solets. Els ensenyarem les parts del cos humà, que són els ditets,.... Els animarem a ésser nens curiosos, que explorin les coses i que tinguin inquietuds per tot el que està al seu abast dins de l’aula.

També anirem a poc a poc  mostrant-los què són els sons que ells emeten; ensenyant-los a comunicar-se amb els altres, picant de mans o simplement amb la veu, tot i que probablement, això de cridar l’atenció de viva veu sigui una lliçó prou apresa.

Ajuda’ns a millorar, envia’ns els teus comentaris
- A Quatre Grapes .com -
 Copyright 2006 . Tots els drets reservats.