Imprimir    Enviar    Bookmark

 

Contactar       Sitemap       Login       Castellano

           

    

 

 

Si tens un fill/a amb més de 4 mesos, no ho dubtis,  contacta amb nosaltres i t’explicarem tots els innovadors serveis que posem a la teva disposició.


 

 

A Quatre Grapes
Ctra. de les costes , 11
08870 Sitges
Barcelona

Telf. : 938 940 133
WhatsApp: 638 062 725
España
Mail : administracio@aquatregrapes.com

Aula Xivarri
En aquesta aula, treballarem la identitat i autonomia personal, mitja físic i social, així com comunicació i representació.  Conjuntament amb els  hàbits, seguirem les pautes introduïdes a la classe de Gomets, però ara, amb un nivell d’autonomia superior. Els ensenyarem a compartir joguines, a recollir, a reconèixer les seves coses, a utilitzar el lavabo, desplaçar-se ordenadament, guardar torn,.... etc.

Com veieu, a les tres aules s’ensenyaran, en línies generals, el mateix, però cada una en un nivell determinat. Tot això compaginat amb les estacions, els colors, els números, y tot el que trobem didàctic i divertit per als nens.

Treballarem alguns dies amb fitxes, no tots. Aquestes activitats individuals, es complementaran amb altres de grup dins de l’aula. No os amoïneu si algun trimestre el vostre fill no porta tantes fitxes a casa como esperàveu. Això no vol dir que no aprengui res, si no que aquests aprenentatges s’han realitzat per una altra via.

El seguiment dels nens per part dels educadors a través d’activitats apro-piades garanteix la consecució dels objectius marcats però sense perdre mai de vista la nostra principal missió: garantir la seva evolució com a  persona a través de la nostra filosofia d’aprendre jugant.

Així mateix, els exercicis realitzats durant el curs es lliuraran en la jornada de portes obertes, així com una tutoria personalitzada entre educadors i pares o tutors a on es reportaran dades sobre el seguiment de cada nen i consells per al seu futur immediat. Tot per donar-los el millor.

Ajuda’ns a millorar, envia’ns els teus comentaris - A Quatre Grapes .com -
 Copyright 2006 . Tots els drets reservats.