Imprimir    Enviar    Bookmark

 

Contactar       Sitemap       Login       Castellano

               

    

Si tens un fill/a amb més de 4 mesos, no ho dubtis,  contacta amb nosaltres i t’explicarem tots els innovadors serveis que posem a la teva disposició.


 

 

A Quatre Grapes
Ctra. de les costes , 11
08870 Sitges
Barcelona

Telf. : 938 940 133
WhatsApp: 638 062 725
España
Mail : administracio@aquatregrapes.com

Escola de Pares  
El nostre objectiu en aquest apartat és ajudar als pares a entendre millor als seus fills, ajudar-los quan creuen que el seu fill es l’únic que no vol menjar, o el únic que agafa rabietes de campionat, etc.

Quants cops veiem pel carrer una mare amb dos nens caminant més un altre al cotxet tot tranquil, i just en aquest moment el nostre està amb una rabieta que tot el carrer se’n ha adonat., ¡¡els nens són nens i tots tenen els seus moments!!.

Per aquestes situacions, ¡us volem ajudar!. Volem conèixer els vostres neguits; per exemple, compartir y comentar:  ¿què podem fer quan arriba un germanet?, ¿Com adaptar-se al caràcter i personalitat de cada nen? -dos germans poden ser diametralment oposats en temes de personalitat-, ¿Com abordar pors o inquietuds i transmetre confiança?, etc .

Cada nen és diferent, i per això, especial. Sovint, el que calma a un, a un altre no l’estimula en absolut. Entenem aquesta premissa,  como a condició imprescindible en el tracte i seguiment dels infants.

Si us ve de gust, os emplacem a veure’ns els dies que es determini. Això serà en dissabte i al matí. La data i hora es comunicaran amb antelació.

Ajuda’ns a millorar, envia’ns els teus comentaris - A Quatre Grapes .com -
 Copyright 2006 . Tots els drets reservats.